Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно ABS грешка ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос относно ABS грешка ?

От известно време ми се появява ето тази грешка C1522
    Чистя я и след известно време пак я има !При даване на контакт чека си минава лампата на ABS светва и после си гасне.При движение никога не е светяла или каквато и друга информация не е излизала на дисплея за грешка !
    Last edited by eproHD; d.m.y г., 11:26.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
    sigpic

Прилича ми на лоша ел връзка някъде по веригата за индикацията за неизправност на ABS - а. Почистване на контактите на буксата на самата ABS централа и на тази от страната на боди компютъра (дясната от трите, които се виждат на боди компютъра под таблото с предпазителите), вероятно ще реши проблема.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Прилича ми на лоша ел връзка някъде по веригата за индикацията за неизправност на ABS - а. Почистване на контактите на буксата на самата ABS централа и на тази от страната на боди компютъра (дясната от трите, които се виждат на боди компютъра под таблото с предпазителите), вероятно ще реши проблема.
      Благодаря ти за бързия отговор !До края на седмицата ще направя процедурата
      Само да попитам на боди компютъра коя е буксата ?
      Прилагам една снимка ако може ми посочиш коя е буксата
      Last edited by eproHD; d.m.y г., 11:26.
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
        Благодаря ти за бързия отговор !До края на седмицата ще направя процедурата
        Само да попитам на боди компютъра коя е буксата ?
        Прилагам една снимка ако може ми посочиш коя е буксата
        На лявата снимка, от трите букси, които се виждат под таблото с предпазителите - дясната.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          На лявата снимка, от трите букси, които се виждат под таблото с предпазителите - дясната.
          Ок разбрах !Още един път ти благодаря за помоща !
          P.S
          Само последен въпрос при тази процедура трябва ли да откача миносовата клема на акумулатора ?
          Last edited by eproHD; d.m.y г., 17:30.
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
            Ок разбрах !Още един път ти благодаря за помоща !
            P.S
            Само последен въпрос при тази процедура трябва ли да откача миносовата клема на акумулатора ?
            Да, трябва.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
            X